Кристиано Роналдо има собствен фаворит за нов треньор на Ювентус


Кристиано Роналдо има собствен фаворит за нов треньор на Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

5118 0

Решението на Ювентус и Масимилиано Алегри да се разделят изглеждаше очаквано след неуспешната кампания в Шампионска лига, а спекулациите за негов наследник растат с всяка минута. А Кристиано Роналдо има собствен фаворит за нов треньор на Ювентус - Карло Анчелоти.

Португалската суперзвезда никога не е криел уважението си към опитния специалист, с когото работеха заедно в Реал Мадрид и донесоха бленуваната "Десета" на "белия балет" в Шампионска лига. "Gazzetta dello Sport", както и още няколко италиански медии, информират, че Роналдо е имал среща с ръководството на "старата госпожа" и е настоял, че Анчелоти е точният човек, който да изпълни мечтата на "бианконерите" - триумф в Шампионска лига.

Проблемът обаче е свързан с факта, че дон Карло пое Наполи преди по-малко от година и е малко вероятно да приеме да води Ювентус, чийто треньор беше в периода 1999 - 2001 година. Освен това президентът на Наполи Де Лаурентис едва ли ще пусне с лека ръка Анчелоти в големия съперник за титлата. В същото време излезе изненадваща информация за наследник на Алегри (подробности четете в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички