Кристиано Роналдо е повече от голмайстор - внушителни плеймейкърски изяви през сезона (ВИДЕО)


Кристиано Роналдо е повече от голмайстор - внушителни плеймейкърски изяви през сезона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1260 0

Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо често е обвиняван, че не помага на своите съотборници и работата му предимно свършва до отбелязването на попадения, след като му е осигурена добра възможност.

Бившият италиански национал Антонио Касано стана последната видна личност, която направи подобен коментар. Бившият играч на Реал Мадрид сподели, че според него Ювентус е направил грешка с привличането на Роналдо в състава си и това ще е така, освен ако трофеят от Шампионска лига не бъде спечелен.

Една от основните му тези бе, че Андреа Пирло има нужда от играчи, които искат и разиграват топката по-често, докато Роналдо се отличавал най-вече чрез завършващи удари. Видео в социалната мрежа "Туитър" обаче напра популярност след тези думи, като в него са поместени някои от най-добрите му плеймекърски изяви през този сезон с фланелката на "бианконерите", както и няколко такива с националния отбор на Португалия. Вижте кадрите и преценете за себе си дали Касано има основания.

А наскоро младата звезда Килиан Мбапе сподели, че иска да подражава на Кристиано Роналдо, защото е невъзможно на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички