Кристиано Роналдо е одобрил идеята за привличането на Неймар в Ювентус


Кристиано Роналдо е одобрил идеята за привличането на Неймар в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

15321 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо е одобрил идеята за акция за привличането на Неймар от Пари Сен Жермен, съобщи испанското издание "Mundo Deportivo". Според изданието, португалецът и бразилецът поддържат добри отношения в последно време благодарение на участието и на двамата в съвместни рекламни акции.

Роналдо е на мнение, че може да си партнира отлично на терена с Неймар и идването на 27-годишния играч на парижани би направило "бианконерите" по-конкурентен отбор в Шампионската лига, където италианският гранд желае да "блесне" през новия сезон.

Самият Неймар иска да се върне в Барселона, но това изглежда малко вероятно заради влошените отношения между шампионите на Испания и Франция. По тази причина от обкръжението на бразилеца разглеждат други варианти. Очаква се тази седмица в Китай да се състои среща между агента на Неймар и представители на Ювентус.

Междувременно Неймар "загатна", че трансферът му в Барселона отпада, а същевременно засипа с похвали тима на Реал Мадрид (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички