Още едно доказателство, че Неймар напуска ПСЖ


Още едно доказателство, че Неймар напуска ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

7401 0

Бразилската суперзвезда Неймар безспорно се превърна в най-голямата трансферна сага на това лято, а спекулациите около неговото бъдеще продължават с пълна сила. След като в продължение на няколко седмици Неймар и неговия агент опитваха всячески да се споразумеят с ръководството на Пари Сен Жермен, сега се появи пореден знак, който ни подсказва, че френският шампион все пак ще се раздели с бразилеца.

По-рано през деня ПСЖ обяви старта на проект, насочен към привържениците на клуба. Парижани са изготвили платформа, чрез която феновете сами да създават своя версия на сайта на любимия си тим, като за това не са им нужни технически умения в областта на програмирането.

Любопитното е, че при представянето на проекта от ПСЖ публикуваха снимка с петима от най-известните си футболисти, но сред тях не попадна Неймар. На корицата попаднаха Маркиньос, Килиан Мбапе, Единсон Кавани, Анхел ди Мария и Марко Верати, а липсата на Неймар ни навежда на мисълта, че бразилецът със сигурност ще напусне "Парк де Пренс" през това лято.

А кога всъщност Неймар е взел решението да се раздели с ПСЖ - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички