Неймар загатна, че отпада връщането в Барселона: Реал Мадрид е велик клуб, щастлив съм в Париж


Неймар загатна, че отпада връщането в Барселона: Реал Мадрид е велик клуб, щастлив съм в Париж
Снимка: Getty Images/Guliver

16681 0

Трансферната сага около Неймар излгежда се разплита. Бразилецът бе свързван с връщането си в Барселона от началото на лятото, след като прекара две години в ПСЖ. Сега обаче Ней даде доста любопитно интервю, в което заяви, че е щастлив в Париж, а овен това повдигна и темата с Реал Мадрид, който е другият голям кандидат за подписа му.

"Реал Мадрид е един от най-големите отбори в света. Всеки един играч би бил повлиян от факта, че е искан от такъв клуб. Към днешна дата съм щастлив в Париж, чувствам се отлично тук. Никога обаче не се знае какво ще стане в бъдеще.

За Бога, не казвам, че ще отида в Реал Мадрид, спокойно. Не казвам това. Реал Мадрид е много голям клуб и всеки играч с добри качества би се радвал да носи този екип. 

Мечтата, която имах и осъзнах това с времето, бе - както всички знаят - да играя за Барселона. Това винаги ми е било мечта. Нещо, което съм казвал и преди - от дете мечтаех и успях да го постигна. 

Животът на футболиста се развива много бързо. Нещата стават неочаквано и не знаеш какво те чака утре. В момента се чувствам много добре тук. Ако говоря за днес, щастлив съм в Париж. Не ме интересува друг, не искам да напускам Париж, но нещата бързо се развиват. Никой не знае какво ще се случи след три месеца", сподели Неймар пред "GloboEsporte".

Френските медии пък вчера споделиха кой точно е бил моментът, в който Неймар е решил да напусне ПСЖ все пак. Повече по темата може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички