Краят на една история: Игуаин изигра последния си мач и рухна в сълзи (ВИДЕО)


Краят на една история: Игуаин изигра последния си мач и рухна в сълзи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1645 0

Гонсало Игуаин изигра последния си мач като професионален футболист. 34-годишният аржентинец обяви, че ще сложи край на кариерата си в края на настоящия сезон. Краят за Игуаин обаче дойде по-рано от предвиденото, след като Интер Маями загуби от Ню Йорк Сити с резултат от 0:3 в плейофите за MLS.

В продължение на години аржентинецът игра в Серия А, носейки фланелките на Наполи и Ювентус. Нападателят има изиграни 224 мача, в които е успял да реализира 125 гола.

Емоциите на Игуаин взеха връхна точка, след като изигра последния си мач: „Всичко, което най-много обичах като работа, свърши. Беше половината ми живот, седемнадесет години и половина. Прехвърлих в ума си всички образи от моята кариера, къде съм живял, къде съм работил, моите преживявания и си тръгвам щастлив, защото дадох всичко до края. И това е най-важното. Мечтата свърши и започва друг живот."

В началото на месеца Игуаин официално обяви, че смята да сложи край на кариерата си. Новината предизвика куп реакции, а един от първите, които взеха отношение по въпроса, беше Жозе Моуриньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички