Игуаин разкри защо е напуснал Наполи в посока Ювентус, феновете го съсипаха


Игуаин разкри защо е напуснал Наполи в посока Ювентус, феновете го съсипаха
Снимка: Getty Images

2078 0

Гонзало Игуаин разкри защо е напуснал Наполи преди години. Аржентинецът записа 146 мача за "небесносините", като съумя да отбележи 91 гола и да асистира 26 пъти. След това премина в съперника по онова време на "партенопейците" Ювентус, където остана за по-дълъг период, а това го потвърждава и статистиката.

"Защо напуснах Наполи? Вкарах 36 гола и не станахме шампиони... Не можах да направя нищо повече", заяви нападателят пред TYC Sports.

"Когато Ювентус похарчи 94 милиона за вас, можете само да бъдете почитани. Получих много омраза от феновете на Наполи, но кармата си подейства", добави по темата аржентинецът. 

Игуаин успя да спечели само два трофея с тима на Наполи - Купата на Италия през сезон 13/14, както и Суперкупата през следващата кампания. На малко по-късен етап успя да стане и голмайстор на Серия А с въпросните 36 гола, но те не успяха да донесат нещо по-голямо. 

Феновете на "небесносините" не останаха очаровани от изказването на бившия им футболист, а много се запитаха за какво по-точно е" подействала кармата". Междувременно футболистът продължава да се подвизава в МЛС за тима на Интер Маями, който е собственост на Дейвид Бекъм.

Вижте кога футболистът ще сложи край на кариерата си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички