Край на празненствата! Наполи слага старт на новия сезон в Серия А и мечтае


Край на празненствата! Наполи слага старт на новия сезон в Серия А и мечтае
Снимка: Getty Images

2138 0

Италианският шампион Наполи приключи с празненствата от третата спечелена титла в историята на клуба. След паметните емоции за "партенопеите" е време и новият сезон в Серия А да започне. Това ще се случи именно чрез двубой на шампиона, който ще има гостуване на един от тимовете, които си спечелиха промоция за елита през миналата кампания.

Наполи мечтае да защити титлата си в Серия А

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Наполи да започне успешно с победа новия сезон е 1,39, докато ставката за поне на хартия изненадващ домакински успех за Фрозиноне е 8,80. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 5,40. Те се изправят един срещу друг в събота, 19-и август, от 19:30 часа българско време.

Има още един сблъсък в първенството, който е с напълно идентичен начален час. Два мача поставят старта на Серия А, като вторият противопоставя Емполи и Верона. През миналата кампания Верона като по чудо се спаси, въпреки че завърши с 3 загуби и 1 равенство. Емполи бе далеч по-спокоен, като финишира с 12 точки над опасната зона.

Верона и Емполи в битка, която може да се окаже за оцеляване в Серия А

Коефициентът на efbet за това Верона да спре негативната серия без победи от миналия сезон и да започне с успех този е 3,15. Ставката обаче за триумф в полза на Емполи у дома пред собствени фенове е 2,45. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички