"Върни емоцията на стадиона": Безплатни билети за мач от efbet Лига


"Върни емоцията на стадиона": Безплатни билети за мач от efbet Лига
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2120 0

Започва инициативата "Върни емоцията на стадиона". От efbet опитват да повишат интереса към българското първенство и като негов генерален спонсор организира специална игра, която може да отведе всекиго директно на терена, за да подкрепи родния футбол.

В случая платформата за онлайн спортни залози раздава 5х2 броя билети за мач от efbet Лига. Става въпрос за сблъсъка между Берое и Славия в Стара Загора. Всеки (над 18 и живеещ на територията на страната) може да участва в играта, като за целта трябва да стори следното:

Безплатни билети за Берое - Славия от efbet Лига

  • Последвайте страниците efbet и beroestz в Instagram;
  • Напишете в коментар с кого бихте отишли на мача.

Важно уточнение е, че играта ще продължи от 15.08.2023 г. 21:00 часа до 17.08.2023 г. 23:59 часа. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 18.08.2023 г. и обявени на Story в Instagram страницата на efbet.

Всички спечелили трябва да отговорят на Story-то, в рамките на 24 часа, за да разберат как могат да получат наградата си.

Право на участие има всеки на възраст 18+, живеещ на територията на Република България.

Ето какво написаха от efbet за инициативата:

"Радост, Емоция и Страст - всичко това искаме да се завърне на българските стадиони, затова с гордост обявяваме, че стартира една спортна инициатива в Instagram страницата ни, под хаштага "#ВърниЕмоциятаНаСтадиона"!

На 19.08 в 19:00 ч., Берое посреща Славия в шестия кръг на efbet Лига, а ние, като генерален спонсор на родния шампионат, организираме страхотна игра, която може да ви отведе директно на терена, за да подкрепите българския футбол На Живо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички