Левски е фаворит "с малко" срещу Апоел - топ събитие с топ коефициенти и 0% марж


Левски е фаворит "с малко" срещу Апоел - топ събитие с топ коефициенти и 0% марж
Снимка: Levski.bg

2244 0

За втора поредна година Левски е в третия квалификационен кръг на Лига на конференциите и има всички шансове да се класира напред. "Сините" посрещат Апоел Беер Шава на "Герена" в четвъртък вечер в най-важния мач за клуба през този сезон. Неслучайно, битката от европейските клубни турнири попада в събитията с 0% марж в efbet.com. 

Бонусите са важни - мотото на efbet

Левски - Апоел Беер Шава с топ коефициенти 

След 0:0 за в първата среща - двубой, който определено Левски можеше да спечели, "сините" са считани за лек фаворит в предстоящата битка. 

Коефициентът с 0% марж е 2.45 за възпитаниците на Николай Костов. Също така Левски да се класира напред е с коефициент 1.72. 

Левски е лек фаворит за класиране напред в Лига на Конференциите

Равенството е оценено на 3.45, докато победа за Апоел - 3.30. Израелският тим да се класира напред е 2.15 в efbet.com

Левски показва добра игра, но колебливи резултати от началото на сезона. Отборът допусна две поражение в efbet лига, но пък в Европа е с 2 победи и 1 равенство, и то без да допусне гол. Опонентът в четвъртък вечер пък има само 1 победа в последните си 6 мача (4 официални, 2 приятелски). 

Още 32 събития с топ коефициенти и 0% марж 

Залозите с 0% марж станаха изключително популярни в последните месеци, след като бяха въведени и от много български букмейкъри, включително в efbet.com

Затова и в букмейкъра има специално отредена категория за тези спортни събития - топ събития. Само в четвъртък компанията предлага още 32 мача с 0% марж (освен този на Левски). 

В топ събитията попадат всички мачове от европейските клубни турнири, като в същото време до края на тази седмица се предлага 0% марж за мачове от тениса, бейзбола и волейбола. 

efbet безплатен залог

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички