Жозе Моуриньо избухна с ново култово изказване за любителя на цигарите Сари


Жозе Моуриньо избухна с ново култово изказване за любителя на цигарите Сари
Снимка: Getty Images/Gulliver

1499 0

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо не пропусна да се заяде с колегата си Маурицио Сари и отбора му Лацио, и то след като с мъка "вълците" едва едва преодоляха Витес в Лига на конференциите. 

На пресконференция след срещата Моуриньо насочи вниманието на медиите към предстоящия сблъсък на столицата между Рома и Лацио, като не пропусна да "жегне" опонента в навечерието на "Дерби дела Капитале". 

"Не съм доволен, че част от играчите ми, които играха днес, ще им се наложи да се изправят през уикенда в дербито, докато футболистите на Лацио в момента са си у тях и пушат цигари със Сари", сопна се Моуриньо пред италианските медии след 1:1 с Витес.

Страстният пушач Маурицио Сари неотдавна заяви, че пуши приблизително 60 цигари на ден като доста от тях са задължителни след края на даден мач. След победата над Венеция в понеделник – наставникът на Лацио също говори за факта, че отборът му има повече време за подготовка преди градското дерби с Рома, но отбеляза, че в състава му също има умора от многото изиграни мачове този сезон.

„Орлите“ надделяха с 3:2 над Рома през септември този сезон в драматичен сблъсък изпълнен с много голове и картони. Хората на Сари влизат в мача като 5-и във временното класиране. „Вълците“, от своя страна, са 7-и. С евентуална победа ще изместят Лацио на петата позиция в Серия А и ще се опитат да удължат отличната си серия в италианското първенство до 9 поредни мача без поражение.

Интересното е, че въпреки настоящата форма на двата отбора и историческото значение на срещата, Жозе Моуриньо засегна жестоко градския съперник в предишното си интервю (подробности в линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички