Жесток скандал в Италия - Прокуратурата разледва Ювентус


Жесток скандал в Италия - Прокуратурата разледва Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

4276 0

Сериозните скандали за съдийството по време на "Дерби д'Италия" през изминалия уикенд стигнаха чак до италианската Прокуратура. Според информация на "Gazzetta dello Sport" властите са изискали два определени записа, които показват пристрастно поведение на реферската бригада спрямо Ювентус в двубоя срещу Интер, спечелен в края с 3:2.

И в двата записа главно действащо лице е четвъртият съдия по време на дербито - Паоло Талявенто, за когото се смята, че е фен на клуба от Торино. На първото видео ще видите запис как четвъртият рефер разговаря с Даниеле Орсато и му казва "сега ще спечелим", твърдят различни фенове. Ситуацията е след втория гол на Ювентус, с който резултатът беше изравнен.

Второто видео, което остана незабелязано сред скандалите относно червения картон, който не беше показан на Пянич, както и неотсъдената дузпа срещу Мауро Икарди. В материала се вижда как Масимилиано Алегри поздравява четвъртия рефер и му казва да предаде поздрави за добрата работа на Даниеле Орсато.

През последните кръгове Ювентус не веднъж или два пъти беше подпомогнат в определени ситуации от съдиите. Явен пример за това беше срещата с Беневенто, когато след грозна симулация на Игуаин беше отсъдена дузпа, а реферът тогава дори не поиска помощта на виртуалния асистент рефер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички