Проблеми с паметта? Само преди 4 дни подариха дузпа на Ювентус (ВИДЕО)


Проблеми с паметта? Само преди 4 дни подариха дузпа на Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

2245 0

Голямата тема на деня е дузпата за Реал Мадрид срещу Ювентус. Според едни, тя е 100%-ова, според други - това е "грабежът на века" (най-вече в Каталуня и Италия). Стигна се до там, че Джорджо Киелини попита играчите на Реал Мадрид колко са платили на съдията. Грозната сцена на "Бернабеу" ще остане незабравима, но повечето коментари на специалисти и съдии са в полза на решението на Майкъл Оливър. Протестите за грабеж обаче остават.

Паметта на феновете на Ювентус обаче очевидно им изневерява в днешния ден. Само преди няколко дни в мача срещу Беневенто "бианконерите" бяха в много деликатна ситуация, след като играта им не вървеше, а резултатът беше 2:2. В този момент обаче на помощ на "старата госпожа" се притече... съдията.

Гонсало Игуаин, който е един от големите виновници като цяло за отпадането на Юве от Шампионска лига, симулира грозно в мача с италианския слабак. Въпреки че дори не беше докоснат от защитник, той се строполи на земята, а реферът веднага отсъди дузпа, без да поиска помощта на видео асистент рефер (VAR), който се използва в Италия. Разбира се, ако беше направил проверка, то той щеше да покаже жълт картон за симулация на Игуаин.

Ето и видео доказателство за ситуацията и преценете кое заслужава да бъде отсъдено като дузпа - "нарушението" срещу Игуаин, или това на Бенатия срещу Васкес?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички