Изненадващата роля на Жиру като вратар му донесе признание и от Серия А (СНИМКА)


Изненадващата роля на Жиру като вратар му донесе признание и от Серия А (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

701 0

Звездата на Милан Оливие Жиру бе включен в отбора на седмицата в Серия А, но като вратар за героизма си срещу Дженоа. Нападателят пое вратарските задължения, след като стражът на Милан Майк Мейнян беше изгонен към края на мача.

Изненадващата роля му донесе признание от Серия А

Жиру направи героично спасяване в последните минути на мача, което позволи на отбора му да запази суха мрежа и да вземе три точки в драматичен сблъсък от Серия А през уикенда. Звездата на националния отбор на САЩ Кристиан Пулишич вкара единствения гол в мача в 87-ата минута.

Представянето на френския нападател на вратата му спечели място в отбора на седмицата в Серия А като вратар, вместо нормалната му позиция на нападател.

За да почете доблестното му представяне в мача, Милан вече направи специални вратарски екипи на Оливие Жиру, достъпни за закупуване. Феновете могат да купуват вратарски фланелки и да ги персонализират с "Жиру 9". Отборът на Стефано Пиоли следва да се изправи срещу Ювентус във важен сблъсък от Серия А на 22 октомври след края на международната пауза. А след изявите на Жиру дори и Франция го добави в списъка с вратари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички