"Изиграхме отличен мач, но..." - коментарът на Жозе Моуриньо след загубата на Рома от Аталанта


"Изиграхме отличен мач, но..." - коментарът на Жозе Моуриньо след загубата на Рома от Аталанта
Снимка: Getty Images

827 0

Старши треньорът на Рома - Жозе Моуриньо, не смята, че отборът му е изиграл лош мач, въпреки че загуби гостуването си на Аталанта от 31-вия кръг на Серия А и пропусна възможността да измести Милан от четвъртото място във временното класиране:

"Не съм съгласен с тези, които твърдят, че играхме лошо - изиграхме отличен мач, но отделните епизоди от него определиха крайния резултат. Контролирахме събитията на терена през първото полувреме, но първият гол (б.р. - който падна в 39-ата минута), беше точно един от тези епизоди. Просто гледахме топката и Пашалич отбеляза", обясни Моуриньо в коментар пред "DAZN" след последния съдийски сигнал и допълни:

"Някои от играчите ми бяха уморени и това се видя ясно на игрището. Финиширахме двубоя с 9 човека и ми е трудно да бъда критичен към тим, който играе с толкова ограничени възможности, но контузиите са част от футбола. От гледна точка на поведението и отборния дух съм супер доволен".

Идната събота (29 април) Рома е домакин на Милан, а Специалния заяви на шега, че, предвид многото травми, е готов да излезе като титуляр: "Ако се наложи аз да играя в събота, няма проблем - ще облека екипа".

*Още новини за европейски и световен футбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички