Избухна скандал в Ювентус: Масимилиано Алегри се скара със звезда на тима


Избухна скандал в Ювентус: Масимилиано Алегри се скара със звезда на тима
Снимка: Getty Images

1681 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри е започнал да изпуска нервите си преди края на сезона и това се е забелязало в отношението му на тренировките на тима.

В Италия съобщават, че Алегри се скарал с аржентинския футболист Леандро Паредес на терена, а кавгата продължила и в съблекалнята на отбора.

Паредес е бил много ядосан, защото получава малко игрово време с Алегри, който е решил да не разчита повече на аржентинеца и му казал да напусне след края на сезона, пише "Gazetta dello Sport".

Кошмарният сезон в Ювентус

Мнозина вярват, че могат да разберат проблемите на "бианконерите". Италианският гранд стартира по ужасен начин кампанията на Ботуша, след това отпадна от груповата фаза на Шампионска лига. Ювентус тъкмо откри своя ритъм и започна да печели, но тогава бе наказан с отнемането на 15 точки от техния актив в Серия А след скандал със счетоводни измами.

След този скандал се стигна до разрив във високите нива на клуба, като много водещи управници подадоха оставки. В момента Ювентус е на седма позиция с 44 точки и продължава да се бори за влизането си в челната четворка. Момчетата на Алегри са и на четвъртфиналите в Лига Европа, където ще спорят със Спортинг Лисабон за място на полуфинал.

Още от Италия: Фиорентина продава голямата си звезда, а Ливърпул се "облизва".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички