Ивайло Петев в Италия за бивш свой играч: Неговият опит и качества ще бъдат полезни


Ивайло Петев в Италия за бивш свой играч: Неговият опит и качества ще бъдат полезни
Снимка: Ludogorets.com

1676 0

Сеад Колашинац изглежда като много добра възможност, уловена от Аталанта. Освободен от Марсилия след втория си сезон в Лига 1, на 30 години Колашинац има богат опит зад гърба си както в босненския национален отбор, така и в европейските купи.

"Танкът", както е прякорът му, е крило с особено пристрастие към нападение, което на хартия изглежда може да се съчетае много добре с начина на интерпретиране на футбола на треньора на тима Джампиеро Гасперини.

Опит и качества, които ще са от полза

Бившият му треньор в босненския национален отбор Ивайло Петев говори пред SportItaliа, за да разкаже малко повече за играча. Петев не се съмнява в добротата на сделката, която сключи Аталанта и изрази цялото си уважение към бившия си играч.

"Колашинац наистина е много силен играч, Аталанта се възползва от възможността да си осигури представянето му. Мисля, че този сезон в Бергамо ще помогне много на отбора на Гасперини да подобри още повече играта си: неговият опит и качества ще бъдат полезни", заяви Петев.

"Много се радвам за него и за тази възможност, която има, защото той е страхотен професионалист и го заслужава. Това, което трябва да радва феновете на Аталанта е, че ще имат много завършен играч на терена, добър както в защита, така и в атака. Отлично попълнение", категоричен бе наставникът на Лудогорец, който очаква сблъсъците с Олимпия (Любляна).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички