Интер записа феноменален обрат срещу Фиорентина


Интер записа феноменален обрат срещу Фиорентина
Снимка: Gulliver/GettyImages

1604 0

Отборът на Интер спечели първия си мач за сезона в Италианската Серия А след феноменален обрат срещу Фиорентина. "Нерадзурите" изоставаха с 2:3 до 86-тата минута, но въпреки това успяха да достигнат до победата с 4:3. Лаутаро Мартинес, автогол на Чекерини, Ромелу Лукаку и Данило Д'Амброзио бяха автори на попаденията за Интер, докато за Фиорентина бяха точни Куаме, Кастровили и Федерико Киеза.

Още в 3-тата минута тимът на Фиорентина стигна до откриване на резултата. Получи се объркване в защитата на Интер, при което топката достигна до Бонавентура, който я подаде на Куаме, а той на празна врата реализира за 0:1! След гола "нерадзурите" се посъвзеха и натиснаха своя съперник. Натискът даде резултат в самия край на първата част. Първо Ромелу Лукаку се пребори за една топка, след което тя попадна в Николо Барела. Италианецът проби в половината на Фиорентина, след което намери Лаутаро Мартинес, който с хубав удар изравни резултата - 1:1!

В началото на второто полувреме отборът на Интер достигна до пълен обрат в срещата. Лаутаро Мартинес се пребори за една топка в наказателното поле на Фиорентина, след което стреля, но тя се отби от крака на Чекерини и влезе в мрежата на гостите - 2:1! Радостта на "нерадзурите" обаче не трая дълго. Франк Рибери проби добре по лявото крило, след което пусна подаване към Кастровили, който вкара топката в мрежата на Интер - 2:2! В 63-тата минута гостите стигнаха до пълен обрат. Отново Рибери бе в основата на гола, след като по чудесен начин изведе Федерико Киеза, който останал сам срещу Ханданович не сбърка - 2:3! В 87-мата минута започна обратът на Интер. Алексис Санчес намери Ромелу Лукаку в наказателното поле и белгиецът също откри головата си сметка за сезона. Само две минути по-късно играчите на Антонио Конте направиха пълен обрат. Отново Алексис Санчес бе в ролята на асистент, като намери Д'Амброзио в наказателното поле, който с глава направи 4:3!

Така Интер започва новия сезон с победа, след като двубоят му от първи кръг бе отложен. Фиорентина пък записва първо поражение за кампанията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички