Интер шокира с грозни екипи и жалка игра в Европа (ВИДЕО)


Интер шокира с грозни екипи и жалка игра в Европа (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

1650 0

Израелският шампион Апоел Беер Шева продължава да прави изумително впечатление в европейските клубни турнири и спечели с 2:0 визитата си на Интер на "Джузепе Меаца" в първото си в историята участие в групите на Лига Европа.

"Нерадзурите" (играещи в доста странни светлосиньо-флуоресциращозелени резервни екипи) излязоха на терена с цели седем промени спрямо състава, който победи през уикенда Пескара с 2:1 и това се оказа пагубно.

Отборът на Франк де Бур доказа, че към този момент е силно зависим от голмайстора си Мауро Икарди - автор на единствените 3 гола от началото на сезона, като не можа да превземе противниковата врата без него.

В 54-ата минута Мигел Витор откри резултата след груба колективна грешка в защитата на Интер, а Бузагло маркира отличното си представяне в 69-ата минута с гол шведьовър от пряк свободен удар.

Твърде късно Де Бур вкара накои от ключовите си фигури като Антонио Кандрева, Евер Банега и Икарди, като не успя да стигне до някакво чудо на "Джузепе Меаца". Едер и Родриго Паласио разочароваха в предни позиции в отсъствието на Икарди, като Едер нацели гредата преди почивката и опропасти най-доброто положение в мача за домакините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички