Интер се справи безпроблемно срещу Верона


Интер се справи безпроблемно срещу Верона
Снимка: Gulliver/GettyImages

646 0

Тимът Интер надделя над Верона с 1:0 и направи поредна крачка към титлата в Италия. "Нерадзурите" водят в класирането с 13 точки пред Милан и Ювентус, които делят 2-3-о място, но Милан има мач по-малко пет кръга преди края на Серия А.

Матео Дармиан отново бе неочакваният герой за Интер, реализирайки единствения гол в 76-а минута. Бранителят получи пас от Хакими и с удар по тревата отблизо прати топката в мрежата.

Дармиан носи втора домакинска победа за Интер този месец, след като преди две седмици отбеляза попадението за минималния успех и над Каляри.

Фиорентина и Ювентус завършиха 1:1 в друга среща от кръга.

Душан Влахович откри резултата от дузпа в 29-а минута в полза на Фиорентина. Наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Адриан Рабио и след дълги консултации с ВАР и Влахович реализира от бялата точка в стил "паненка".

На почивката старши треньорът на Юве Андреа Пирло смени Пауло Дибала и пусна в игра Алваро Мората, който минута след подновяването на играта изравни. Хуан Куадрадо подаде на Мората, който стреля от малък ъгъл и успя да прати топката в мрежата. Попадението бе преразгледано с ВАР заради съмнения за засада, но в крайна сметка реферът зачете гола.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички