Bet365 очаква успех на Интер срещу Сампдория при завръщането на Серия „А“


Bet365 очаква успех на Интер срещу Сампдория при завръщането на Серия „А“
Снимка: Guliver/GettyImages

970 0

Италианската Серия „А“ ще се завърне този уикенд, като в неделя един от претендентите за титлата – отборът на Интер, се изправя срещу Сампдория. Букмейкърът Bet365 онлайн дава голямо предимство на „нерадзурите“ в домакинството на „моряците“, тъй като коефициентът за краен изход 1 е 1.33, докато равенството е оценено с 5.00, а победа за госта – 8.50. Това означава, че Сампдория има минимални шансове да си тръгне с трите точки от „Сан Сиро“ в неделя вечер.

Отборът на Интер записа някои слаби резултати преди пандемията от коронавирус да прекъсне футбола по цял свят. "Нерадзурите" изостанаха на 8 точки от втория в класирането Лацио и са на 9 пункта зад лидера Ювентус. Ако може да има добра новина за тима на Антонио Конте, тя е, че "синьо-черните" са с мач по-малко. Точно този отложен двубой от 25-ия кръг на Серия „А“ ще изиграят възпитаниците на Конте тази неделя. Трите точки за Интер са задължителни като евентуален успех ще ги доближи само на 6 пункта от върха и отново ще ги въвлече в битката за титлата. Макар че вече специалистите прогнозират, че Лацио и Ювентус ще спорят за трофея в Калчото този сезон, то със серия от положителни резултати, отборът на Интер може да се намеси в битката за Скудетото.

Интер е спечелил 58% от домакинските си мачове в лигата като е вкарал средно по 1.92 гола на мач. В последния си двубой на "Сан Сиро" в Калчото, Интер се наложи с 4:2 в дербито над Милан. Преди това пък възпитаниците на Антонио Конте надиграха Фиорентина с 2:1. В изминалите пет двубоя у дома във всички турнири, Интер има 3 победи, 1 реми и 1 загуба. Това поражение е от Наполи с 0:1 в турнира за Купата на Италия.

Именно с мач в турнира за Купата, тимът на Антонио Конте поднови своя сезон. Миналата събота „нерадзурите“ гостуваха на Наполи в 1/2-финалния двубой реванш, като двубоят на „Сан Паоло“ завърши наравно 1:1. С този резултат отборът на Интер отпадна от турнира. Но „синьо-черните“ създадоха доста положения за гол, което все пак е положителното за Конте. Интер ще трябва да се концентрира върху изявите в Серия „А“ до края на сезона, тъй като турнирът Лига Европа, където отборът е на 1/8-финал, ще се довърши след края на първенството. Интер ще се стреми да бъде конкурент на Ювентус за титлата, като още в първия си шампионатен мач от над 3 месеца насам възпитаниците на Антонио Конте трябва да покажат добра игра и да запишат успех, както сочат и коефициентите на bet365.

Сампдория се намира на 16-ото място в класирането с актив от 26 точки, като е само на пункт над опасната зона. "Моряците" ще се борят за оцеляване до края на сезона и ще бъде изненада, ако отмъкнат точки от "Сан Сиро". Сампдория са спечелили само 10 точки на чужд терен в Серия "А", като единствено Удинезе са взели по-малък актив далеч от дома в лигата (9 точки). Сампдория спечели последното си гостуване в Калчото с 3:1 над Торино, а преди това бе разгромен с 5:1 от Лацио.

В първия мач между Интер и Сампдория през този сезон, "нерадзурите" записаха успех с 3:1 на "Стадио Луиджи Ферарис". Клиентите на Бет365 със сигурност ще заложат на нов успех на "нерадзурите". С играчи като Ромелу Лукаку, Кристиан Ериксен и Лаутаро в предни позиции, то Интер може да запише убедителен успех срещу Сампдория. Лукаку и Лаутаро имат 28 гола общо в Калчото и се очаква поне един от тях да намери мрежата в предстоящия мач. "Синьо-черните" спечелиха с гол разлика последните си две домакински срещи на „моряците“, но в неделя вечер ще преследват по-убедителен успех, който да ги върне на 5 точки от втория в класирането Лацио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички