ВИДЕО: Непростимият пропуск в 94', който остави Барса в Шампионска лига


ВИДЕО: Непростимият пропуск в 94', който остави Барса в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2552 0

Европейските грандове Барселона и Интер сътвориха истинско голово зрелище на "Камп Ноу", завършило при резултат 3:3. За неутралните фенове мачът бе изключително интересен, но за каталунците резултатът едва ли е задоволителен.

Барселона се нуждаеше от победа срещу Интер, за да се бори за класирането си към елиминациите на Шампионска лига. Равенството поставя тима в ситуация, в която класирането не зависи от него, като всичко е в ръцете на Интер.

Барселона обаче може да е щастлив, че не загуби шансовете си за класиране още в сряда вечер, след като в 89-ата минута изостана с 2:3 и трябваше да вкарва в продължението на мача, за да стигне до равенство.

Нещо повече: в четвъртата минута на добавеното продължение на мача Интер създаде 100-процентово положение за гол пред вратата на Барса. Играч на каталунците загуби топката в средата на терена, а италианците организираха бърза контраатака.

Кристиян Аслани излезе сам срещу вратаря Марк-Андре тер Щеген, но не успя да го преодолее. Трябва да се отбележи, че Аслани имаше възможност да подава на съотборник, който да вкара на празна врата, но вместо това реши да завършва сам. 

Така Тер Щеген отново се превърна в герой за Барса, след като в Испания отдадоха само и единствено на него първото място на "лос кулес" в Ла Лига (повече по темата четете в линка).

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички