Интер пропиля златен шанс да оглави Серия А


Интер пропиля златен шанс да оглави Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1266 0

Отборът на Интер не успя да победи Удинезе след равенство 0:0 като гост в мач от 19-ия кръг на италианската Серия А. Така "нерадзурите" изпуснаха възможността да оглавят класирането, след като по същото време временният лидер Милан беше разгромен от Аталанта

В осмата минута гол на Лаутаро Мартинес беше отменен заради засада. В средата на полувремето двата тима си размениха по две голови ситуации. Йенс Ларсен стреля много опасно към вратата на Интер, но изстрелът му профуча над гредата, а малко след това Лаутаро обстрелва другата врата, за да види как Мусо избива в корнер.

До края на полувремето Никола Барела застраши вратата на Удинезе, но изстрелът му не намери целта. През втората част Роберто Перейра изпусна добра възможност за домакините, докато Ашраф Хакими имаше възможност да вкара пред другата врата. В края на мача Антонио Конте беше изгонен от главния съдия.

След това равенство Интер остава на второ място с актив от 41 точки - на само две зад лидера Милан, който е с 43. Удинезе е 14-и с 18 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички