Интер пресира Барселона по сделката с Лаутаро Мартинес


Интер пресира Барселона по сделката с Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

1296 0

Отборът на Барселона може да привлече нападателя на Интер Лаутаро Мартинес в следващите няколко дни. „Нерадзурите“ са наясно с желанието на реализатора да напусне клуба и имат желание сделката да бъде завършена още през месец май.

Интер са се опитали да подновят договора на аржентинеца, но са наясно, че това няма как да стане за момента. Двата тима преговарят за трансфер на Лаутаро Мартинес на „Камп Ноу“, като от Барселона имат желание да включат двата играчи към сделката за нападателя, тъй като не желаят да платят исканите от Интер 111 милиона евро. Въпреки че миланският гранд има желание да вземе Артуро Видал, чилиецът надали ще бъде част от сделката, тъй като преговорите за евентуалното негово преминаване в Италия ще продължат по-дълго.

Барселона няма намерение да плаща повече от 60 милиона евро за Лаутаро Мартинес, но Интер желаят повече. „Нерадзурите“ вече правят подготовка за следващия сезон и искат трансфера да бъде осъществен в рамките на следващата седмица. Плановете им за следващата кампания зависят от сумата, която ще получат от евентуален трансфер на Лаутаро Мартинес. А ето за кой футболист е склонен на размени Мартинес бившият шеф на Интер Масимо Морати.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички