Интер отговори по перфектния начин на предизвикателството на Ювентус (ВИДЕО)


Интер отговори по перфектния начин на предизвикателството на Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

569 0

Отборът на Интер успя да спечели с 2:0 срещу Лече в мач от 17-ия кръг на Серия А. Момчетата на Симоне Индзаги завоюваха важни три точки, които направиха тяхната преднина на върха от 4 точки пред втория Ювентус.

Развой на Интер - Лече

Двубоят за домакините на "Джузепе Меаца" започна много силно. Момчетата на Индзаги създадоха няколко положения, но те бяха пропуснати от Марко Арнаутович и Хенрик Михитарян.

В крайна сметка, "нерадзурите" счупиха каръка в 43'. Топката бе пратена в наказателното поле от свободен удар, а там над всички се извиси Ян Бисек и отбеляза с мощен удар с глава за 1:0.

В 78-ата минута Николо Барела получи безупречен и атрактивен пас от Марко Арнаутович. Италианският национал бе изведен сам и не сбърка срещу противниковия страж за 2:0.

Победата за Интер бе подпечата официално в 83'. Ламек Банда действа нескопосано и получи директен червен картон, който прекърши и последната мечта за обрат.

Интер вече е с 44 точки на върха - 4 повече от преследвача си Ювентус. Лече пък се намира във втората половина на таблицата на 12-ата позиция с 20 пункта в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички