Интер обърна по шампионски Сасуоло и излезе на второ място в Серия А


Интер обърна по шампионски Сасуоло и излезе на второ място в Серия А
Снимка: Getty Images

1294 0

Шампионът на Италия Интер успя да се пребори със Саусоло като гост и го победи с 2:1, въпреки че изоставаше в резултата до 58-ата минута!

В първите минути Николо Барела пропусна да изведе Интер напред в резултата, а в 22-ата домакините получиха право да изпълнят дузпа след нарушение на Шкриниар. Зад топката застана Доменико Берарди и даде аванс на "зелено-черните" - 1:0 за Сасуоло!

До края на полувремето Никола Барела за втори път не успя да вкара от изгодна позиция, а Ханданович отказа Берарди с чудесно спасяване. Противно на очакванията, домакините започнаха по-активно втората част и стражът на Интер отново трябваше да се намесва след изстрели на Рожерио и Жереми Бога.

Все пак, в 58-ата минута Иван Перишич сложи топката на главата на Един Джеко и той се разписа от близко разстояние - 1:1! В 78-ата минута "нерадзурите" също получиха дузпа, а Лаутаро Мартинес не сбърка от бялата точка и изведе отбора си напред в резултата - 2:1 за Интер!

Седем минути преди края на редовното време Един Джеко вкара втори гол, но той бе отменен с ВАР за засада. Със спечелените 3 точки "нерадзурите" се изкачиха до второто място в класирането и вече имат актив от 17, а Сасуоло е 13-ти със седем пункта от седем мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички