Макс Алегри доволен: Това бе най-силното представяне на Ювентус от началото на сезона


Макс Алегри доволен: Това бе най-силното представяне на Ювентус от началото на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

1241 0

Старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри бе много доволен от победата на своя тим в дербито срещу Торино и заяви след срещата, че това е било най-силното представяне на отбора през този сезон:

"Преди почивката бяхме доста статични, особено отдясно. Лесно губехме топката и това ни създаваше проблеми. През второто полувреме футболистите на Торино се поумориха, а ние вдигнахме темпото. Локатели се адаптира много бързо и тепърва ще става все по-полезен. Трябва само да подобри позиционирането си", заяви Алегри.

"Заедно с първото полувреме срещу Милан, това беше най-силното ни представяне през сезона. Щеше да е разочароващо, ако не бяхме победили. Мойс Кийн се справи добре, ако изключим факта, че няколко пъти загуби топката в началото на срещата".

"Де Лихт е много качествен футболисти, независимо че е само на 22. Да не забравяме, че той дойде от първенство, в което се практикува съвсем различен стил. В Италия той трябва да се научи да чете играта и да е по-агресивен в единоборствата. Кулушевски също е много талантлив. Младите имат предимството да играят редом до Джорджо Киелини и Лео Бонучи, от които да се учат", добави още треньорът на "бианконерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички