Ювентус спечели дербито на Торино с гол в 86-ата минута


Ювентус спечели дербито на Торино с гол в 86-ата минута
Снимка: Getty Images

1323 0

Ювентус записа много трудна, но и много сладка победа над Торино в дербито на 7-ия кръг в италианската Серия А! Срещата не бе особено зрелищна, въпреки по-интензивното ѝ начало и двата тима не успяха да отправят много точни удари, въпреки шансовете, които се откриваха пред тях.

Още в 3-ата минута Мойс Кийн стреля опасно, но покрай вратата. Малко след него и Уестън Маккени пропусна да отбележи от добра позиция. Около 35-ата минута Торино също имаше две хубави възможности да поведе в резултата, но Войчех Счесни се намеси убедително. 

Чак в 53-ата минута Ювентус успя да нанесе точен удар, но той бе отразен. Така се стигна до 86-ата минута, когато Мануел Локатели стреля от границата на наказателното поле и въпреки че вратарят на Торино докосна топката, тя влезе с помощта на гредата във вратата му - 1:0 за Юве! В първата минута на даденото от съдията добавено време, шут на Кулушевски с левия крак срещна левия страничен стълб.

Със спечелените 3 точки "старата госпожа" се изкачи поне временно на 8-ата позиция в класирането, докато домакините в днешния двубой 11-и с 8 точки - три по-малко от градския си съперник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички