Интер мина през "деветте кръга на Ада", но оцеля за Купата


Интер мина през "деветте кръга на Ада", но оцеля за Купата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1636 0

Шампионът на Италия - Интер Милано, трябваше да изстрада класирането си към четвъртфиналите за Купата на Италия, след като взе победата с 3:2 срещу тосканци след продължения. Интер губеше в резултата до добавеното време на срещата, но гол на Андреа Ранокия прати срещата в продължения, а попадение от Стефано Сенси официализира успеха за хората на Симоне Индзаги.

Домакините от „Джузепе Меаца“ излязоха напред в резултата, след като Алексис Санчес откри след прекрасен пас от Дензел Дъмфрийс отдясно и даде аванс на „нерадзурите“.

Обратът за Емполи пък се осъществи през второто полувреме в Милано. Аурелио Андреацоли направи три промени още на почивката в своя състав, а това даде резултат, тъй като в 61-ата минута Недин Байрами изравни резултата и зарадва феновете на гостите.

Четвърт час преди края пък резервният страж на Интер – Андрей Раду, пък допусна грешка и прати топката във вратата си, донасяйки пълния обрат за тосканци, които смятаха, че вече се класират за четвъртфиналите от турнирната надпревара на футболна Италия. Ударът в атаката пък бе на Патрик Кутроне, който се зарадва сериозно пред феновете на Интер поради миналото му, което е свързано с Милан.

В добавеното време на срещата Интер обаче изравни резултата след попадение на бранителя Андреа Ранокия - 2:2. Алексис Санчес дори вкара трети гол за домакините в 95-ата, но попадението на чилиеца бе отменено поради засада в изграждането на атаката. 

Така срещата на "Джузепе Меаца" влезе в продължения, а минута преди края на първото резервата Стефано Сенси постави в "точния коловоз" за Интер и голът му класира домакините напред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички