Интер изпусна инфарктна победа срещу Верона


Интер изпусна инфарктна победа срещу Верона

1221 0

Интер изпусна волева победа над Верона в мач от 11-ия кръг на Серия А. „Нерадзурите” стигнаха до обрат и удържаха победата до 89-ата минута на мача, въпреки че играха с човек по-малко почти 40 минути. Гол в края обаче попари надеждите им за поправителен след загубата от Парма в миналия кръг.

Лука Тони откри за гостите в 10-ата минута с красив гол. Лазарос Христодулопулос свали с глава към нападателя, който, оставен непокрит в наказателното поле, стреля покрай Ханданович – 1:0. Интер се върна в мача 8 минути по-късно, когато точен бе Мауро Икарди, след асистенция на Родриго Паласио. Икарди доведе домакините до обрат в мача след почивката, след като получи възхитителен пас в наказателното поле и не сгреши – 2:1.

Всичко обаче се обърка за Интер в 51-ата минута, когато Гари Медел получи втори жълт картон за игра с ръка и пое преждевременно към съблекалнята. Късметът обаче покри „нерадзурите” – Лука Тони изпълни отсъдената дузпа за своя тим, но стреля слабо и Ханданович спаси. Въпреки това възпитаниците на Валтер Мадзари изтърваха победата в самия край на мача – в 89-ата минута Николас Лопес донесе точката на Верона.

Тимът от Милано запази мястото си в класирането и остава 9-и с 16 точки. Верона обаче се изкачи с една позиция и вече е десети с 14 точки.

По-рано Наполи постигна минимален успех над Фиорентина. Попадението бе дело на Гонсало Игуаин в 61-ата минута.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички