"Имах късмет" - футболистът на Арсенал Пабло Мари проговори след касапницата в Милано


"Имах късмет" - футболистът на Арсенал Пабло Мари проговори след касапницата в Милано
Снимка: Getty Images

2392 0

Във вечерта на 27 октомври футболният свят бе разтърсен от новината, че играчът на Арсенал Пабло Мари, който в момента играе под наем в италианския Монца, е бил наръган с нож в гърба при нападение в супермаркет в Милано.

Впоследствие се оказа, че 46-годишен италианец, за когото има подозрения, че е с психични проблеми, е ранил тежко четирима мъже и по-леко две възрастни жени, но има и един загинал мъж на 30 години при атаката. Нападателят е арестуван.

29-годишният съотборник на Валентин Антов е бил откаран с хеликоптер в болница, но състоянието му е стабилно и няма опасност за живота му. Самият бранител разказа пред "Gazzetta dello Sport" за ужаса, който е преживял и разкри, че е имал късмет:

"Имах късмет, но пред мен видях как умира човек. Бях с количката с бебето си, когато започна всичко... Изпитах нетърпима болка в гърба, а след това видях как въпросният господин наръга човек в гърлото пред мен. Добре съм, в понеделник ще съм на терена за тренировка. Семейството ми също е добре", съобщи Пабло Мари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички