Новак засрами гранда Ювентус в Серия А


Новак засрами гранда Ювентус в Серия А
Снимка: Getty Images

2016 0

Италианският гранд Ювентус шокиращо не успя да победи скромния тим на Венеция след равенство 1:1 в мач от 17-ия кръг в Серия А. 36-кратният шампион на Италия откри резултата срещу новака в първенството, но допусна да бъде изравнен и изпусна победата.

В 32-ата минута Алваро Мората изведе Ювентус напред, давайки спокойствие на "бианконерите", че ще се доберат до трите точки. Юве обаче не успя да затвори мача  второ попадение и пострада от това през второто полувреме.

Десет минути след почивката нападателят на Венеция Матия Араму получи подаване от Ридгесиано Хапс и реализира попадение във вратата на Войчех Шчесни. В оставащите близо 40 минути Ювентус така и не намери път към вратата на една от най-слабите отбрани в първенството.

Венеция прекъсна серия от три поредни загуби в Серия А, като заема 16-о място с 16 пункта. Ювентус, който спечели четири от последните си пет мача, допусна нова грешна стъпка и надеждите за топ 4 се стопяват още преди преполовяването на сезона. "Зебрите" са шести с 28 пункта - на шест точки от четвъртия Аталанта, който е с мач по-малко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички