Виктор Осимен не отрече, че може да премине в Арсенал


Виктор Осимен не отрече, че може да премине в Арсенал
Снимка: Getty Images

1831 0

Звездата на Наполи Виктор Осимен не изключва възможноста за преминаване в Арсенал, като призна, че всичко може да се случи през летния трансферен прозорец.

Подобряването на опциите в центъра на атаката е на първо място в списъка със задачи на "артилеристите", като към загубата на Пиер-Емерик Аубамеянг в Барселона се прибавя и трансфера на Александър Лаказет в Лион със свободен трансфер, а Еди Нкетия все още не е подписал нов договор на "Емирейтс".

Нигериецът е една от основните цели на Микел Артета преди началото на сезон 2022-23 г. , а самият играч е наясно със спекулациите, които го свързват с клуба от Англия.

"Не знам бъдещето си, знам, че всичко може да се случи, но сега просто искам да отида на почивка със семейството си, да прочистя главата си и да презаредя батериите. След това ще се погрижа за останалото.

Наясно съм, че има много слухове, че биха ме искали в Испания или в Англия, но не мисля, че сега, когато съм с националния отбор, е подходящият момент да говоря за това", каза 23-годишният играч.

А ето защо Наполи шокира Байерн Мюнхен заради Виктор Осимен. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички