Играч на Челси може да последва Маурицио Сари в Ювентус


Играч на Челси може да последва Маурицио Сари в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

3722 0

Агентът на халфа на Челси Жоржиньо засили спекулациите, че полузащитникът може да напусне „Стамфорд бридж“ след края на сезона, като загатна, че клиентът му може да се присъедини към състава на Ювентус. 28-годишният футболист игра под ръководството на Маурицио Сари в Наполи и именно италианският специалист беше човекът, който докара Жоржиньо в Лондон.

Агентът на бразилеца с италиански паспорт Жоао Сантош сподели пред ‘TuttoJuve.com’, че те все още обмислят варианти от Италия, Франция и Англия, като не изключи Ювентус като потенциална опция за бъдеща дестинация на футболиста. „Всичко може да се случи на трансферния пазар. Бих казал „защо не?“ за Ювентус, тъй като Жоржиньо има 3-годишен договор с Челси и за момента приоритетът му е да остане тук, но съществува опция и да напуснем клуба през лятото. Ако това се случи, ще обмислим различни предложения от Италия, Франция и Англия. Защо не би било невъзможно да се присъединим към Ювентус? Те са най-важният клуб в Италия, този, който е спечелил най-много през последните години. Не бихме могли да кажем „не“ на „бианконерите“.

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари беше с ключова роля за развитието на Жоржиньо на „Сан Паоло“ и даде на играча доста по-удобна позиция от времето при наставника, който го купи от Верона Рафаел Бенитес. А ето кои играчи трябва да вземат Челси през лятото, за да се доближат до топ отборите в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички