Ибрахимович и Малдини изгледаха мъчен Милан, Рома и Аталанта завързаха топ 4 в Серия А


Ибрахимович и Малдини изгледаха мъчен Милан, Рома и Аталанта завързаха топ 4 в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

2097 0

Пред погледите на Златан Ибрахимович и Паоло Малдини италианският гранд Милан едва спечели точка срещу Удинезе след равенство 1:1 като домакин в мач от 25-ия кръг на Серия А. "Росонерите" се нуждаеха от дузпа в 97-ата минута на "Джузепе Меаца", за да вземат ценна точка в битката за титлата в Италия.

В отсъствието на контузения Ибрахимович Милан показа слаба игра и се бе запътил към поражение, преди Франк Кеси да ги спаси с попадение от дузпа. През първата част двата отбора предложиха скука на зрителите пред малките екрани, а това не се промени особено до средата на втората част.

Тогава Родриго Де Пол намери Родриго Бекао, а той се разписа във вратата на Милан. В следващите минути домакините не създадоха достатъчно добри положение за гол, но късно в добавеното продължение на мача получиха дузпа, която бе реализирана от Кеси. След "хикса" Милан разполага с 53 точки - на 3 зад Интер, който е с мач по-малко. Удинезе е 11-и с 29 пункта.

По същото време отборите на Аталанта и Рома спечелиха мачовете си и завързаха битката за топ 4 в Серия А. Бергамаските разгромиха Кротоне с 5:1, а "вълците" победиха трудно Фиорентина с 1:2 като гост. Аталанта е на четвърто място с 49 точки - колкото има и Ювентус, докато Рома е пети с 47 пункта.

А как се представи Валентин Антов в дебюта си за Болоня в Серия А - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички