След свадата Лукаку - Ибрахимович: Кой как се представя?


След свадата Лукаку - Ибрахимович: Кой как се представя?
Снимка: Guliver/GettyImages

2327 0

Преди близо месец Златан Ибрахимович и Ромелу Лукаку едва не се сбиха на терена по време на дербито между Милан и Интер за Купата на Италия. Двамата си размениха много "любезности", при които Ибра нарече нападателя "ш*бано магаре", докато бившият ас на Евертън и Ман Юнайтед не остана длъжен и прати шведа и жена му "на ма*ната си" и нарече играча "малка к*чка". 

След мача Ибрахимович за пореден път демонстрира сериозния си нарцисизъм и се провъзгласи за "лъв" и "божество", докато Лукаку подмина инцидента и остави футболните му умения да говорят на терена. Но какво се случи от сблъсъка Лукаку - Ибрахимович насам

Лукаку отбеляза изравнителния гол в мача, а в продълженията Интер отстрани Милан с гол на Ериксен в края. В същото време "росонерите" имаха 4 точки аванс пред градския си съперник на върха в Серия А. 6 мача по-късно обаче ситуацията е коренно различна и Интер вече е лидер в шампионата и има цели 4 пункта аванс. 

В последните 6 мача Лукаку доказа, че е истински лидер на своя тим и отбеляза 6 гола и раздаде 2 асистенции, за да прати своите за пръв път начело на Серия А от десетилетие насам. В същото време от "свадата" в мача за Купата Ибра е неузнаваем - един червен картон, пропусната дузпа и два гола срещу опашкаря Кротоне. 

В последния им пряк сблъсък Лукаку даде асистенция за първия гол и сам вкара третия за успеха с 3:0 на "Сан Сиро", докато Ибрахимович напусна безславно терена в 74', заменен от Кастейехо. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички