Хосеп Гуардиола с любопитен отговор дали би поел Ювентус: Храната в Италия е отлична


Хосеп Гуардиола с любопитен отговор дали би поел Ювентус: Храната в Италия е отлична
Снимка: Getty Images

1935 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола настоява, че никога не е преговарял с Ювентус, като коментира и наставника на "бианконерите" Масимилиано Алгери.

Гуардиола е в Италия и присъства на събитие в Кунео, регион Пиемонте, в понеделник сутринта, като специалистът отговори на въпроси на журналисти по време на събитието. Единият беше за потенциалното му преминаване в Ювентус през 2019 г., когато "Старата госпожа" уволни Масимилиано Алегри, както и дали той някога ще се върне в Серия А като треньор.

Гуардиола в Ювентус?

"Ние (Ювентус и аз) никога не сме преговаряли, но храната в Италия е отлична. Много харесвам Италия, често идвам тук на почивка", сподели Гуардиола в типичния си стил. По време на интервю за Sky Sport Italia по-рано тази година испанецът изключи евентуално завръщане на полуострова, където е играл като футболист на Бреша и Рома.

По време на събитието, проведено в Кунео в понеделник, Гуардиола също говори за различните стилове на игра, сравнявайки Алегри и Роберто Де Зерби, настоящият треньор на Брайтън. "Мислите ли, че Алегри, който е треньор на Ювентус, или Де Дзерби, единият иска да спечели, а другият не? Алегри смята, че ще спечели по този начин, а Де Дзерби вярва, че ще спечели със стила си. Говори се, че Алегри не иска естетика, той иска да спечели и смята, че ще го направи по този начин". В неделя Сити загуби от Арсенал, а Гуардиола смята, че е станало заради един рикошет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички