Гуардиола заяде Арсенал: Като ние харчим, сме луди, като е друг, е умен


Гуардиола заяде Арсенал: Като ние харчим, сме луди, като е друг, е умен
Снимка: GettyImages

1118 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, се заяде с днешния съперник на своя тим - Арсенал, заради трансферните харчове на двата клуба. Испанецът смята, че докато неговият клуб е критикуван за скъпите трансфери, ситуацията с "топчиите" е противоположна.

"Всички знаят, че искахме Райс. В крайна сметка Арсенал положи повече усилия и го е искал повече. Може би Артета е бил по-убедителен от мен, но ние не вярвахме, че ще можем да го вземем. Не можехме да си го позволим. Или можехме да си позволим трансфер, но може би в по-малка степен", заяви Гуардиола, цитиран от "Manchester Evening News".

"Oбикновено, когато Манчестър Сити харчи толкова пари, това е лудост, но когато други го правят, те са толкова умни. Така е, но не отричам, че всеки може да прави каквото си иска и никога да не съди другия", допълни наставникът.

Трябва да се отбележи, че Арсенал плати 105 милиона паунда на Уест Хем за Деклан Райс. Сити пък плати 241 милиона евро за летни трансфери. А Артета е оптимист за край на серията без победа срещу Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички