Сондаж за Влахович? Тотнъм взе още един от Фиорентина


Сондаж за Влахович? Тотнъм взе още един от Фиорентина
Снимка: Getty Images

1345 0

Тотнъм Хотспър се е договорил с италианския Фиорентина за футболиста Софиян Амрабат, който ще продължи кариерата си под наем в лондонския отбор до края на сезона.

25-годишният мароканец му е трудно да се утвърди в отбора на „Артемио Франки“ и има 11 срещи в Серия А, като е стартирал в само един от тях.

В този момент играчът има ангажимент за страната си за Купата на африканските нации, но бившият играч на Верона е много близо до преминаване при „шпорите“ през януари месец. Според италиански медии Тотнъм и Фиорентина са се договорили за рентата до края на сезона, а английският клуб ще може да заплати 15 милиона евро през лятото и да го задържи за постоянно в столицата на Великобритания.

Информациите гласят, че Амрабат също е съгласен да се раздели с „виолетовите“, но предстоят довършителни преговори между клубовете, като лично Антонио Конте е настоял за привличането на полузащитника.

Амрабат няма гол или асистенция в 45 мача за Фиорентина след пристигането си през януари 2020, но игра по 90 минути в два от мачовете за Мароко за КАН – срещу Коморските острови и Габон.

Факт е, че Тотнъм държи да привлече и голямата звезда на Ла Виола - Душан Влахович, като към сръбския нападател има огромен интерес от големите грандове на Стария континент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички