Голмайсторът на Торино няма спирка, Ман Сити също го иска


Голмайсторът на Торино няма спирка, Ман Сити също го иска
Снимка: Guliver/GettyImages

1221 0

Манчестър Сити е поредният тим, който проявява интерес към голмайстора на Торино Андреа Белоти, съобщават италианските медии. До момента сред претендентите за подписа на талантливия футболист са европейските грандове Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, Манчестър Юнайтед и Арсенал. Според Калчомеркато мениджърът на „гражданите” Пеп Гуардиола също вече обмисля възможността да привлече Белоти през лятото, като заместник при евентуалното напускане на Серхио Агуеро.

Иначе 23-годишният национал на Италия продължава със страхотното си представяне в Серия А, като вече има на сметката си 19 гола в 23 мача за „биковете”. Вчера Белоти постигна нещо впечатляващо, реализирайки хеттрик в рамките на само седем минути при домакинската победа на неговия тим с 3:1 над Палермо.

В края на миналата година нападателят поднови договора си с Торино до лятото на 2021 година, като в него е заложена и клауза за откупуването му, която е на стойност 100 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички