Челси може да взриви трансферния пазар в последните минути


Челси може да взриви трансферния пазар в последните минути
Снимка: Getty Images/Guliver

2773 0

Ръководството на Челси може да "спечели" последния ден на трансферния прозорец, след като "Sky Sports Italia" информира, че "сините" са в напреднали преговори с Торино за правата на нападателя Андреа Белоти.

За финализиране на преговорите в Италия е пристигнал изпълнителният директор на лидера във Висшата лига Майкъл Еменало, който лично се е заел със задачата да осъществи сделката.

Това обаче не е лесна задача. През януари се оказа, че Торино е отклонил оферта на стойност 65 милиона евро за играча от страна на Арсенал. Освен това нападателят подписа нов договор с клуба, в който има клауза за откупуване на стойност 100 милиона евро.

Президентът на италианския клуб се зарече, че няма вариант Белоти да бъде пуснат за сума, по-ниска от тази. Въпреки това от Челси ще се опитат да намалят сумата и да спазарят нападателя до края на деня.

Разбира се, не е изключено това да е "трик", с който да бъде свалено напрежението от отбора часове преди дербито срещу Ливърпул, което може да увеличи преднината на Челси на върха в класирането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички