Голяма звезда може да напусне Рома след конфликт с треньора Фонсека


Голяма звезда може да напусне Рома след конфликт с треньора Фонсека
Снимка: Getty Images/Guliver

974 0

Една от звездите на Рома може да напусне клуба заради конфликт с треньора Пауло Фонсека. Става дума за нападателя Един Джеко, който заедно с Лоренцо Пелегрини е влязъл в конфликт с наставника.

Причината е уволнението на един от мениджърите на тима Джанлука Гомбар. Последният бе посочен за отговрен за служебната загуба от Специя в Купата на Италия и бързо бе уволнен.

Това не е първият конфликт между Фонсека и Джеко. По-рано босненецът критикува наставника си за неудачна тактика и не бе доволен от факта, че португалецът даде 'зелена светлина" за продажбата му през миналото лято. Това може да доведе до раздяла с нападателя още през януари.

Интер и Ювентус следят ситуацията с Джеко и са готови да се задействат по привличането му. Фонсека пък заяви, че босненецът няма да вземе участие в мача от Серия А срещу Специя заради контузия. А какво признание си заслужи Серия А вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички