Фиорентина се бетонира в топ 3 след 5-голов трилър


Фиорентина се бетонира в топ 3 след 5-голов трилър

734 0

Фиорентина спечели гостуването си на Аталанта с 3:2 в среща от 26-ия кръг на италианската Серия А, с което затвърди третата си позиция в класирането. „Виолетовите“ събраха 52 точки и възстановиха преднината си от 4 пред Интер, който късно снощи срази с 3:1 Сампдория на стадион „Джузепе Меаца“.

Всичките попадения паднаха през второто полувреме, а четири от тях дойдоха в последните 10 минути. Първо Матиас Фернандес откри резултата в 67-ата, а в 81-ата Кристиан Тейо се разписа за 0:2.

Андреа Конти намали на 1:2 в 84-ата минута, но 180 секунди по-късно Никола Калинич реализира 11-тото си попадение от началото на сезона за 1:3. Крайното 2:3 фиксира Маурисио Пиния, а в последните секунди на срещата Конти получи червен картон и остави домакините с човек по-малко.

Фиорентина е трети с 52 точки, докато Аталанта с 29 пункта е на 13-то място. В други срещи от неделния следобед Торино завърши 0:0 като домакин на Карпи, Сасуоло победи Емполи с 3:2, а Дженоа взе домакинството си на Удинезе с 2:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички