"Страхотен е, но"...Босът на Интер проговори за бъдещето на Ромелу Лукаку


"Страхотен е, но"...Босът на Интер проговори за бъдещето на Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

1839 0

Президентът на Интер - Стивън Джан, коментира несигурната ситуация около бъдещето на нападателя на тима Ромелу Лукаку. Това се случи след загубения от "нерадзурите" финал на Шампионска лига срещу Манчестър Сити с 0:1 в събота.

Последна изява с Интер или...

Именно белгиецът можеше да възстанови паритета срещу "гражданите" в заключителния етап от срещата. Той обаче пропиля шанса си, след като малко по-рано пък попречи на съотборник да отбележи, заставайки на пътя на топката.

Джан обаче не обърна внимание на това, оценявайки високо качествата му. Въпреки това, той не скри, че решението къде ще продължи кариерата му до голяма степен зависи от неговия клуб Челси, от който е преотстъпен в Интер.

"Ромелу обича Интер, това е много ясно. Той е страхотно момче, но има договор с Челси. Ще трябва да почакаме и говорим с Челси, за да изясним бъдещето му", споделя бизнесменът, цитиран от "Absolute Chelsea".

Ситуацията около белгиеца

Медиите на Острова твърдят, че лондончани нямат намерение да запазват тарана в редиците си поради сменената собственост на клуба и желанието за кардинални промени. Огромен проблем за всички, желаещи подписа му, обаче се явява възнаграждението му, възлизащо на 325 000 паунда седмично.

Кога ще стане ясно бъдещето на Лукаку и какви са неговите намерения?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички