Евра към Роналдо: Ако искаш да играеш до 2050-а, отиди в Юве!


Евра към Роналдо: Ако искаш да играеш до 2050-а, отиди в Юве!
Снимка: Getty Images/Guliver

2593 0

Бившият френски национал Патрис Евра коментира упоритите слухове, че звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо ще премине в Ювентус. Евра, който е бивш футболист на "Старата госпожа", посъветва португалеца именно в Торино да продължи кариерата си.

"Не съм говорил с Кристиано по тази тема, но ето моя съвет: ако искаш да играеш до 2050 година, трябва да преминеш в Ювентус. Няма друг отбор, към който той трябва да се присъедини. Просто е. Аз съм благодарен на Ювентус, защото ако продължих да играя и да печеля след Манчестър Юнайтед, това е благодарение на този клуб. Юве е завинаги в моето сърце", коментира французинът, цитиран от "Football Italia".

КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ ОТ ТРАНСФЕРА НА РОНАЛДО В ЮВЕНТУС

"Кристиано, направи правилния избор! Ти знаеш колко много те обичат италианците. Но ако се съгласиш да отидеш в Ювентус, тогава ще трябва да работиш усърдно и упорито. Толкова много, че ще забравиш за ваканция. Или продължаваш да играеш до 2050 година, или просто ще доиграваш. Ако избереш Юве, то на следващото Световно първенство ще отидеш не като талисман, а в ролята на главния герой", каза още Евра.

Французинът игра за италианския гранд в периода 2014-2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички