Реал обявява раздялата с Роналдо във вторник, притиска го за признание


Реал обявява раздялата с Роналдо във вторник, притиска го за признание
Снимка: Gulliver/Getty Images

3651 0

Ръководството на Реал Мадрид може да обяви раздялата си с Кристиано Роналдо през идващия вторник, съобщава "Football Italia". Очаква се на 10 юли да се проведе заседание на борда на директорите в испанския гранд, на което президентът Флорентино Перес да обяви, че желанието на Кристиано е да напусне "белия балет".

Очаква се на този ден Перес да обяви и че голямата му звезда ще премине в италианския Ювентус. Според изданието президентът на "Кралския клуб" иска Роналдо публично да обяви, че идеята да напусне е само негова. В противен случай трансферната сума, която ще му поставят, няма да бъде намалена до 100 милиона евро.

Междувременно стана ясно, че мнозинството букмейкъри са престанали да приемат залози за трансфера на Роналдо в Ювентус. В Торино португалецът ще прибира по 30 милиона евро на година, а договорът му ще е за 4 сезона, въпреки че футболистът е на 33 години.

ВИЖТЕ КОСМИЧЕСКАТА ЗАПЛАТА, КОЯТО РОНАЛДО ОТКАЗА ЗАРАДИ ЮВЕ

До трансфера на Роналдо в Ювентус се стига, след като Кристиано и Флорентино Перес развалиха тотално взаимоотношенията си заради демонстрираната липса на уважение от страна на строителния магнат към звездата. Той му е обещал нов договор, както и да му помогне с данъчните власти в Испания, но не е изпълнил нито едно от обещанията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички