Два гола на Ибра не спасиха Милан от загуба срещу Фиорентина в Серия А


Два гола на Ибра не спасиха Милан от загуба срещу Фиорентина в Серия А
Снимка: Getty Images

2884 0

Италианският гранд Милан претърпя тежко поражение от Фиорентина с 4:3 като гост в мач от 13-ия кръг в Серия А. Две попадения на звездата Златан Ибрахимович не стигнаха на "росонерите", за да избегнат първото си поражение през новия сезон в италианското първенство.

Още в 15-ата минута халфът Алфред Дънкан даде аванс на домакините в резултата. В продължението на първата част "виолетовите" стигнаха до второ попадение във вратата на "росонерите", реализирано от Рикардо Сапонара, който се възползва от асистенция на Душан Влахович.

В 57-ата минута Стефано Пиоли извърши тройна смяна, но тя не помогна особено. Само три минути по-късно Фиорентина стигна до трето попадение, което бе вкарано от Влахович. Все пак Милан върна един гол две минути след това, благодарение на Златан Ибрахимович, който намали изоставането на отбора си.

В средата на полувремето отново Ибрахимович се разписа за Милан, оползотворявайки асистенция на Тео Ернандес. В 86-ата минута Фиорентина сложи точка на спора с четвърто попадение, което отново бе дело на Влахович. Късно в добавеното продължение на мача Милан намали изоставането си след автогол на Лоренцо Венути, но след това дойде и последният съдийски сигнал.

По този начин Милан записа първа загуба през сезона в Серия А, след като до момента имаше 10 победи и 2 равенства. Тимът заема втора позиция в подреждането с актив от 32 точки - колкото има и лидерът Наполи, който гостува на Интер в неделя. Фиорентина пък заема шесто място с 21 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички