Доказателството, че Кристиано Роналдо не носи вина за слабия сезон на Ювентус (ВИДЕО)


Доказателството, че Кристиано Роналдо не носи вина за слабия сезон на Ювентус (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1668 0

Италианският гранд Ювентус изживя много слаб сезон, след като бе прекъсната 9-годишната доминация на отбора в Серия А, а в Шампионска лига се записа поредно разочарование и отпадане още на осминафиналите от Порто. Освен всичко друго "бианконерите" трябваше да треперят до последно дали ще попаднат в топ 4 на крайното класиране на шампионата.

Мнозина се нахвърлиха върху голямата звезда на "старата госпожа" Кристиано Роналдо за неуспехите. Критиките към него бяха най-силни след отпадането от "драконите" в Европа и след като стана ясно категорично, че Интер ще е новият шампион на Италия.

Някои по-крайни мнения дори стигнаха до там, че да обвинят португалеца за края на хегемонията на тима и дори и за неуспехите в Европа. Истината обаче е, че полузащитата на отбора бе под всякаква критика през кампанията и сякаш единствено Адриен Рабио бе на добро и постоянно ниво.

Отбранителната линия на Ювентус бе дори още по-слаба, въпреки че в центъра са имена като Леонардо Бонучи, Джорджо Киелини и Матайс де Лихт. "Бианконерите" направиха много грешки през сезона, които доведоха директно до голове. Именно компилация от такива направи фен на отбора, за да докаже, че не Роналдо е виновен за краха през кампанията. Вижте го по-долу в материала.

А как Кристиано Роналдо намекна, че напуска Ювентус?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички