AS: Кристиано Роналдо е по-близо от всякога до завръщане в Манчестър Юнайтед


AS: Кристиано Роналдо е по-близо от всякога до завръщане в Манчестър Юнайтед
Снимка: Gulliver/GettyImages

2429 0

Кристиано Роналдо е по-близо от всякога до завръщане в Манчестър Юнайтед. С това заглавие излезе авторитетното испанско издание AS в свой материал, в който твърди, че португалецът е много близо до това да се върне на "Олд Трафорд". Според информациите, от Юнайтед вече са разговаряли с Роналдо и са му съобщили за желанието им да го привлекат в отбора си.

Нещо повече - лично мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер е провел разговор с Роналдо, в който го е уверил за високите планове и цели на клуба. Норвежкият специалист е обяснил на Кристиано, че ще има много важна роля за реализирането на целите, които през следващата кампания ще са свързани и с Шампионска лига.

Роналдо от своя страна също е изразил готовност да приеме оферта на Юнайтед, но ще мисли върху това едва след края на сезона, когато стане ясно и дали Ювентус ще играе в Шампионска лига през следващия сезон. Ако "бианконерите" се класират, то е много вероятно Роналдо да остане в Торино и да изпълни договора си с клуба, който е с продължителност до лятото на 2022 година.

Ако се стигне до продажба на Роналдо през лятото, то се очаква трансферната му цена да бъде символична - около 25 млн. евро. Причината е, че португалецът е на 36 години, а от договора му остава година, което означава, че следващото лято ще може да напусне Юве като свободен агент. За да премине в Манчестър Юнайтед, португалецът ще трябва да намали и колосалната си заплата от 30 млн. евро на година.

Тази неделя (23 май) по всяка вероятност ще се окаже съдбовният ден, който ще определи бъдещето на Кристиано Роналдо - ето защо!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички