Добри новини за Ювентус: Пол Погба навлиза в последния етап от възстановяването си


Добри новини за Ювентус: Пол Погба навлиза в последния етап от възстановяването си
Снимка: Getty Images

2278 0

Най-накрая добри новини и за феновете на Ювентус. Звездата на италианския гранд - Пол Погба, навлиза в последния етап на възстановяването си и се очаква да поднови тренировки с отбора следващата седмица, информира изданието "La Gazzetta dello Sport".

Французинът вероятно ще пропусне следващия мач срещу Емполи на 21 октомври, но може да се появи срещу Бенфика на 25-и в Шампионска лига, ако нещата вървят по план. Завръщането на Погба ще даде ключов тласък на отбора на Масимилиано Алегри след разочароващото начало на сезона.

Припомняме, че 29-годишният полузащитник се завърна в Торино през лятото, след като напусна Манчестър Юнайтед със свободен трансфер, подписвайки изгоден четиригодишен договор. Завръщането на Погба в Ювентус не започна, както той се надяваше и той все още не се е появявал през тази кампания, оставайки извън терена след операция на коляното в началото на миналия месец.

Според мнозина полузащитникът може да пропусне предстоящия Мондиал 2022, но сега се появи лъч надежда за неговото завръщане в селекцията на Дидие Дешан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички